Tko su naracije.com?

Naracije.com ime je iza kojeg stoji stručnjakinja za komunikaciju s višegodišnjim (8+) iskustvom rada u vodećim hrvatskim (regionalnim) medijskim tvrtkama i IT industriji. 

Magistra sam novinarstva koja umijeće pisane i izgovorene riječi svakodnevno brusi u internom radu i suradnji s partnerima i klijentima.

Nakon brojnih iskustava posuđivanja glasa za reklamne sadržaje i promo materijale, odlučila sam otvoriti i ovu stranicu koja ti olakšava dolazak do mojih usluga, na obostrano zadovoljstvo.

 

 

Poslušaj kako zvuči glas naracije.comZašto baš naracije.com?

Profesionalnost i transparentnost
Iskustvo i jednostavnost usluge - visoka razina profesionalnosti. Dogovaramo se brzo i bezbolno, uz najbolji omjer cijene i kvalitete. 

 

Individualni pristup
Za dobar rezultat, nije bitan samo glas, već je potrebno imati partnera u oblikovanju tvojih želja. Prilagođavam se željenom tonu, stilu i zahtjevima tvoje priče kako bismo skupa osigurali besprijekorno prilagođeni glasovni identitet.

 

Kvalitetna oprema

Osim ispravne dikcije, kvalitetnog sadržaja i ugodnog glasa, važno je uložiti u kvalitetnu opremu. Zbog toga naracije.com koriste najbolju opremu i programe koji izvlače maksimum iz svake naracije.

 

Kako ti naracije.com mogu pomoći?

Stručna Kreativna Kolaboracija
Želiš li mi prepustiti svoju viziju i dopustiti da sama kreiram ono što mislim da je za najbolje za tebe? Nema problema! Pomoću tvojih inputa, oblikovat ćemo  željeni rezultat.

Brza produkcija i fleksibilnost
Predanost kvaliteti rezultira vrhunskim proizvodom, a odlična organizacija omogućuje da na tvoj zahtjev odgovorimo u najbržem mogućem roku.

Zajedno postižemo pravi odabir od širokog spektra emocionalnih nijansi i karakteristika glasa, omogućujući duboko povezivanje s ciljanom publikom i ostavljanje trajnog utiska na slušatelja.

 


Trebaš pomoć s tekstom?

Ne brini, zajedno ćemo izvući najbolje iz tvoje vizije i pretočiti ju u pitak tekst koji će najbolje zvučati izgovoren. Bez obzira na format, naracije.com su tu da pomognu.

Putovanje Glasa u Budućnost
Glas ima moć transformirati iskustvo slušatelja ili gledatelja. Prava riječ izgovorena na pravi način ima snagu nadahnuti nove priče i stvoriti nezaboravne doživljaje.

Vrijeme je da tvoja ideja progovori! Javi se i daj joj glas!